Saturday, February 11, 2012

PROBLEEM


Vahepeal oli  tunne, et pean ruttama oma ajaloo kirjutamisega aga kui annad mötetele voli, teed valesti. Täna tahtsin jätkata aia loomise teemaga aga kahjuks läks arvuti rivist välja, kus köik pildid aiast.Usu ikka alati oma sisetunnet! Ei nüüd tea, millal saan jätkata ja mis saab piltidest ja köikidest muudest dokumentidest.
Arvutit pole, pole ka ühendust muu maailmaga. Ongi rahulik!
Aga....Eesti Maaülikooli öppejöud, Viljo Viljasoo väitis, et arvutid on vöimust vötmas inimeste üle. Kas siis töesti täitub kunagi ühe  ulmefilmi stsenaarium!

5 comments:

mustkaaren said...

K6vakettaid on v6imalik taastada. Mida kiiremini sed teha, seda rohkem infi k2tte saab.
Olen yle elanud 3 k6vaketta hukku v ylekirjutamist ning kaotatud asjad on korvamatud. Nii et kui tekib vaba 100-kond euri, tuleb osta v2line k6vaketas.
Sinu aia ajalugu on olnud tore j2lgida, loodan uusi osi;)

MUHEDIK said...

Niipalju on Viljasool ehk õigus, et arvutid hõivavad väga suure osa inimese ajast ja seetõttu jääb silmast-silma suhtluse osa väiksemaks. Aga et nad päris ülepea kasvavad, seda ma ka ei usu.
Pildid saad arvutist kätte, aga seda peab asjatundja tegema. Ja kui Sa ajalooga uueks kevadeks lõpule jõuad, on ju kõik korras.
Aga ilma arvutita ka ei saa, see on päris selge:). Fotod tuleb aga alati turvata, s.t. mitmes kohas hoida. Kas selleks on väline kõvaketas või mälupulk või saada nad oma gmailile, sest kui masin e.tehnika üles ütleb, on nad ikkagi olemas. Ootan huviga jätku Su tegemistele.

haavaemand said...

Meil ütles tööl ka väline kõvaketas üles. Arvutid olid juba kordi välja vahetatud ja kõik olulised vanad failid ja tagavarakoopiad olid välisel kettal. Nüüd on suht lage maa. :)
See õpetas mind kodustes arvutiasjades võtma seisukohta: "On, nagu on!".
Aga kahju on muidugi, kui suur jupp sinu elu ajalugu kaotsi läheb. Kui veel pilditegemine moes oli, siis need fotod on ju aastakümneid alles ja tallel. Mul on oma kodumajast nt fotosid eelmise sajandi 40-date lõpust.

Tii said...

Sa küll ei kirjutanud, mismoodi su arvuti rikkes on, kuid positiivsemalt mõeldes võib probleem olla ka vaid läbipõlenud toiteplokis. Usun, et rikkis riist ongi juba töökotta viidud. Loodetavasti saad kõik või suurema osa oma piltidest tagasi ja siis juba hoiad mitmekordselt. Jään huviga ootama uusi loonmise peatükke.

Milda said...

Hoian pöialt, et kõik laabuks! Tahaks seda lugu edasi kuulda,näha!